Gratis foredrag om mindfulness med børn og unge

Mindfulness for børn og unge
Kom til gratis Gå-Hjem-Møde mandag den 22. august og hør, hvordan mindfulness kan styrke børn og unges modstandsdygtighed, skabe øget koncentration, mere nærvær og mere ro og balance i en selv og i samværet med andre.

Tid og sted
Gå-Hjem-Mødet finder sted mandag den 22. august 2016 kl. 16.00-18.00.
DPU - Aarhus Universitet, Lokale D170, Tuborgvej 164, 2400 København NV.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding tilinfo@dpf.dk senest den 18. august 2016.

Denne eftermiddag kan du bl.a. høre oplæg ved Sabrina Justesen Leoni, forfatteren bag Mindfulness med børn. Sabrina fortæller, hvordan du kan styrke børn og unges modstandsdygtighed gennem mindfulness. Desuden kan du høre oplæg ved Lone Ross Nylandsted, forfatteren bag Generation Præstation. Lone fortæller om, hvordan man ved hjælp af mindfulness kan hjælpe unge med at navigere i en hverdag fuld af præstationspres, således at stress, præstationsangst og nedtrykthed kan afhjælpes og undgås. Anne Maj Nielsen, Associate Professor, DPU, holder også oplæg på dagen. Anne Maj fortæller om, hvad forskningen viser om de gode virkninger ved mindfulness, og hvad der kan være problematisk, fx ved anvendelse af mindfulness i pædagogiske sammenhænge som dagtilbud og skole.

Program

16.00 Velkomst ved Dansk Psykologisk Forlag
16.05 Mindfulness med børn ved Sabrina Justesen Leoni
16.35 Pause med forfriskninger
16.45 Hvad forskningen viser om mindfulness i pædagogisk sammenhæng ved Anne Maj Nielsen
17.15 Mindfulness for unge ved Lone Ross Nylandsted
17.45 Spørgsmål og afrunding
18.00 Tak for i dag.

Det vil være muligt at købe bøger af de to forfattere til særpris på dagen.

Du er meget velkommen til at videresende invitationen til andre i dit netværk, som vil finde dette Gå-Hjem-Møde interessant.